Με νίκες ξεκίνησε το 2018. Καλή χρονιά!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

ΚΥΡΙΑΚΗ, 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εξ’ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ Ιωλκίας και Γ.Σ.Φαρσάλων(Κ21). Οι μπλε μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πήραν αέρα δέκα πόντους στην πρώτη περίοδο η οποία συνεχίστηκε και αυξήθηκε η διαφορά στους 16 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι παίκτες του Σωτήρη Ρίζου με επιθετική τακτική και καλό μαρκάρισμα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, συνέχισαν με την ίδια συνέπεια την 3η και 4η περίοδο, με το τελικό σκορ να κλείνει 66-78, υπέρ της Φαρσαλινής ομάδας. Η ομάδα της κ-21 βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα.

Δεκάλεπτα: 13-23, 14-20, 18-18, 21-17

ΓΣΦ Κ21 (Ρίζος): Ταστεμίρογλου Λιούπης, Συνετός, Μπακαλόπουλος, Ντίνος, Παπαγεωργίου, Λούτας, Τριανταφύλλου.

Την ίδια ώρα στα Φάρσαλα αγωνιζόταν το παιδικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, με το αντίστοιχο συγκρότημα των Σοφάδων, όπου και επικράτησε με σκορ 75-54.

Δεκάλεπτα: 19-8, 45-18, 60-31, 75-54

ΓΣΦ παιδικό (Αναγνωστόπουλος – Ντίνος): Αλεξόπουλος, Λιούπης, Βασιλείου, Ερελιάδης Ι, Ερελιάδης Γ, Δημόπουλος, Μανταλιάς, Παραγάλας Δαλακούρας, Λιαπής, Μπεκρής Παπαδόπουλος Θ. Οικονόμου, Ζαχαρής Κατσιαούνης, Τριανταφύλλου, Αλεξανδρής

Στις δυο αναμετρήσεις δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

4 Ιανουαρίου 2018

Νίκη με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας το παιδικό του Γ.Σ.Φαρσάλων

Ακόμα μια μεγάλη νίκη σημείωσε η παιδική ομάδα του Γ.Σ.Φαρσάλων απέναντι στον Ολυμπιακό Καρδίτσας με σκορ 78 – 51 στο κλειστό γυμναστήριο Φαρσάλων.

Οι γηπεδούχοι πήραν «αέρα» από την 1η περίοδο και δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους εως το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας είναι  μια ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλίας και αγωνίστηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Την φετινή χρονιά μετρά σε 6 αγώνες 5 νίκες.

Το τεχνικό τιμ του Γ.Σ.Φαρσάλων χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες στην αναμέτρηση.

Δεκάλεπτα: 29-16, 48-30, 62-39, 78-51

Οι Συνθέσεις

ΓΣΦ (Αναγνωστόπουλος – Ρίζος – Ντίνος): Αλεξόπουλος, Λιούπης, Μπακαλόπουλος Βασιλείου, Ερελιάδης, Δημόπουλος Μανταλιάς, Παραγάλας Δαλακούρας, Λιάπης, Μπεκρής Παπαδόπουλος Θ. Οικονόμου, Ζαχαρής Κατσαούνης, Βαρακλιώτης, Τριανταφύλλου

Ολυμπιακός Καρδίτσας(Τζέλλας): Καρκαλέτσης , Τσούκας , Παπαμαργαρίτης 7, Μαγγίνας 7(1), Αμβροσίου 10(1), Πασσιάς 2, Σβερώνης , Νομικός 5(1), Μπιρνάρας 2, Δεμερλιώτης 18, Ντελής

Διαιτητές: Κίσσας, Ρασούλη.

 

30 Δεκεμβρίου 2017

Διπλό μέσα στον Πασιαλή Μουζακίου για το παιδικό τμήμα του ΓΣΦ

Με Νίκη έκλεισε την χρονιά η παιδική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων απέναντι στην αντίστοιχη του Πασιαλή Μουζακίου στο κλειστό γήπεδο στο Μουζάκι με σκορ 46-69.

Η Φαρσαλινή ομάδα με προπονητή τον αρχηγό της αντρικής ομάδας του Γ.Σ.Φαρσάλων Γιώργο Αναγνωστόπουλο και τον συμπαίκτη του Λεωνίδα Ντίνο, καταγράφει ένα ρεκόρ τέσσερις νίκες σε πέντε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ αγωνίζεται στον όμιλο της Καρδίτσας. Η ομάδα του Πασιαλή Μουζακίου έχει ως προπονητή στην παιδική ομάδα τον αξιόμαχο με μια καλή πορεία Γιώργο Κουρμέτζα από την Α2 ΕΣΚΑΘ. Οι μικροί επικράτησαν στην αναμέτρηση άνετα παίρνοντας χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά από το τεχνικό τιμ του Γυμναστικού.

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 20-33, 20-59, 46-69

Γ.Σ.Φαρσάλων (Αναγνωστόπουλος – Ντίνος): Λιούπης, Βασιλείου, Αλεξόπουλος, Μπακαλόπουλος, Δημόπουλος, Ερελιάδης, Ζαχαρής Αλεξανδρής, Οικονόμου Παπαδόπουλος, Μανταλιάς.