Συνεχίζουν μαζί ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ KROUSTA και τεχνικό τιμ

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Χάρη Φόρο

«Στόχος μας το ένα βήμα παραπάνω, απόλυτη ταύτιση σε όλα με την νέα Διοίκηση»

Εκατό τοις εκατό, όλοι οι μπασκετμπολίστες που έχουν έρθει στην ομάδα, είναι οι πρώτες επιλογές μας, οι εισηγήσεις μου εισακούστηκαν στον απόλυτο βαθμό, τόσο στις ανανεώσεις των παικτών όσο και στους μπασκετμπολίστες που ήρθαν στην ομάδα.

 Η ομάδα πρέπει να είναι φερέγγυα, να μην ξεφύγουν τα δεδομένα και όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο. Αυτή η φερεγγυότητα που διακρίνει την ομάδα είναι ο κύριος λόγος που όλα έγιναν πιο εύκολα στον φετινό σχεδιασμό.

Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων;

«Ο κόσμος είναι η κινητήρια δύναμη μας, η έδρα μας είναι το όπλο μας, είμαστε μια επαρχιακή ομάδα που θα παλέψουμε τίμια και με σωστό μπάσκετ να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.”

Τον βοηθό προπονητή της ανδρικής ομάδος και προπονητή των τμημάτων υποδομής

 Σωτήρη Ρίζο.

 «Συγκριτικά με την περσινή σεζόν έχουμε αρκετά περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε

Αρχικός στόχος μας είναι να χτιστεί η ομάδα μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Κυπέλλου να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Όλοι μας πρέπει να δουλέψουμε σωστά και σκληρά, ώστε να εξαργυρώσουμε την εμπιστοσύνη της Διοίκησης και να δείχνουμε το πρόσωπο που πρέπει και αρμόζει στην ομάδα μας.

 

 

 


 

 

Στον Γυμναστικό ο Φάνης Τσιτρούλης

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Φάνης Τσιτρούλης

 Η ομάδα της Γ.Σ.Φαρσάλων συνεχίζοντας τις κινήσεις της για την ενίσχυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα ενέταξε τον πολύπειρο γυμναστή Φάνη Τσιτρούλη στο τιμ της με τις δυο πλευρές να δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένες για αυτή την εξέλιξη.

Λίγα λόγια για το βιογραφικό του:
Ο Φάνης Τσιτρούλης διετέλεσε ως προπονητής φυσικής κατάστασης στον ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ από το 2009~2015. Από το 2015~2017 ανέλαβε στο ίδιο πόστο το ΓΣΛ στις επαγγελματικές κατηγορίες Β’ και Α2 αντίστοιχα. Αυτά τα χρόνια είχε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με σημαντικούς προπονητές και αθλητές. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο κλασικό αθλητισμό ενώ επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε προπονητικά στα βαριά αθλήματα. Αυτό το διάστημα κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τομέα Strength and Conditioning στο St Mary’s University Twickenham London.

Η Διοικούσα Επιτροπή των Φαρσάλων από την πλευρά της , καλωσόρισε τον έμπειρο Λαρισαίο  Γυμναστή , η προσθήκη του οποίου θεωρείται βέβαιο ότι θα ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την έναρξη της συνεργασίας .