Πρώτο φιλικό… επιτυχημένο!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα για τα Φάρσαλα στο φιλικό με τον Λοκρό Αταλάντης, όπου επικράτησαν με 58-47 και ήταν θετικά στο πρώτο τους «τεστ».

Πρώτο φιλικό… επιτυχημένο όσον αφορά το σκορ και την εικόνα για τα νέα Φάρσαλα του Χάρη Φόρου. Οι Θεσσαλοί κέρδισαν με 58-47 τον Λοκρό Αταλάντης, έχοντας μετά το πρώτο δεκάλεπτο τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και μη συναντώντας δυσκολία, ιδιαίτερα χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα, να πάρουν το αποτέλεσμα και να δώσουν μια πρώτη θετική εικόνα.

Αμφότερες οι ομάδες, βέβαια, ήταν αρκετά «βαρείς» από τις συνεχόμενες προπονήσεις και το ματς αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία, για να «ξεμουδιάσουν». Τα Φάρσαλα, πάντως, ήταν εκείνα που κέρδισαν και τις εντυπώσεις με την κατά γενικές γραμμές καλή τους απόδοση, δείχνοντας σε καλό δρόμο για μια νέα σεζόν, που τα βρίσκει με φιλοδοξίες στη Β’ Εθνική.

Δεκάλεπτα: 15-14, 36-27, 49-36, 58-47

Η Σύνθεση

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta (Χάρης Φόρος): Λεπενιώτης, Συνετός, Χαιρετίδης, Αλεξόπουλος, Τοπουζίδης, Λιούπης, Φαρμάκης, Λούτας, Γκιουλέκας, Αναγνωστόπουλος Χρήστος, Φιλιππόπουλος.

http://basketa.gr