Φιλική νίκη του Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta επί της Νίκης Βόλου με 90-86

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Μετά  από το πολύ δυνατό τεστ του κυπέλλου Ελλάδος που έδωσε με τον Ερμή Αγιάς, η ομάδα του Χάρη Φόρου , στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, έδωσε ακόμα ένα πολύ δυνατό φιλικό , αυτή τη φορά με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta, επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση που έγινε χθες το απόγευμα στο κλειστό των Φαρσάλων,  της Νίκης Βόλου με 90-86.

Οι δύο  ομάδες έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παιχτών, καθώς ακόμα επιχειρούν να «δέσουν» τα κομμάτια που έχουν συλλέξει από ανανεώσεις και μεταγραφές, ώστε να δημιουργήσουν  σύνολα που θα πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Για την ομάδα του Γ.Σ.Φαρσάλων αγωνίστηκαν οι Χαιρετίδης,  Λεπενιώτης , Τοπουζίδης, Τσιόγκας , Αναγγνωστόπουλος Χ.,   Δέσπος, Φιλιππόπουλος, Λούτας, Φαρμάκης και Λιούπης , ενώ δεν πήραν μέρος για διάφορους λόγους ο Σωτήρης Γκιουλέκας και ο Άρης Συνετός.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Λάμπρος Πρέκας χρησιμοποίησε τους Καραγιώργο,  Αναγνωστόπουλο, Γιωτόπουλο , Κουτίνα, Τσαβές ,  Τάσσο, Γεωργίου , Τασιούδη , Πανιόπουλο , Διγενή , Χροναίο και  Βερτζάγια, ενώ  δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Φρουσκλιάς και Τσώλης .

Πηγή: billkara.blogspot.gr