«Υπερήφανοι για την παραμονή μας»

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

«Συγχαρητήρια στις ομάδες του ΑΝΑΤΟΛΙΑ και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ για την άνοδό τους στην Α2κατηγορία και τους εύχεται καλή πορεία και επιτυχίες.

Συγχαρητήρια επίσης στις ομάδες της ΓΕΦΥΡΑΣ και του ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ που πέτυχαν την παραμονή τους στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ όπως και εμείς έστω και στην τελευταία αγωνιστική και τους ευχόμαστε ανάλογη και καλύτερη πορεία για την καινούργια σεζόν!

Σε μία πραγματικά δύσκολη χρονιά για τον Γ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ Krousta με την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου μας τόσο διοικητικά όσο και οργανωτικά τονίζουμε πως:
Δεν ευτυχίσαμε να έχουμε σαν ομάδα την πορεία που θέλαμε και ονειρευόμασταν στην αρχή αυτής της περιόδου.

Είμαστε όμως ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την παραμονή μας στην Β Εθνική γιατί:

Αγωνιστήκαμε τίμια – Δουλέψαμε σκληρά – ιδρώσαμε πολύ, για αυτά που αγαπάμε:

Τον τόπο μας , την Ομάδα μας , το Μπάσκετ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας και στο γυμναστή της ομάδας μας! Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες μας.

Τους πιο έμπειρους αλλά και τους πιο άπειρους γιατί ήταν αυτοί που κουράστηκαν και ίδρωσαν μέσα στα παρκέ των γηπέδων!

Το ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το χρωστάμε: Στους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ και στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ!!

Είναι αυτοί που στήριξαν οικονομικά όλες τις προσπάθειές μας αλλά πάνω από  όλα έδωσαν ΨΥΧΗ σε αυτή την ομάδα.

Γιατί είναι αυτοί που απέδειξαν με την παρουσία τους και τη φωνή τους στις εξέδρες ότι το μπάσκετ είναι πάθος και πως «Όλοι μαζί μπορούμε».

Χάρης Φόρος: “Κλείνει με χαμόγελο μια δύσκολη σεζόν, συγχαρητήρια σε όλους”

Ο προπονητής του Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta κ. Χάρης Φόρος μίλησε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης για το τέλος της πολύ δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.

Ο κόουτς των Φαρσαλινών όντας απόλυτα ευτυχισμένος και απαλλαγμένος από το άγχος τόνισε τα εξής:

“Ολοκληρώνεται με χαμόγελα μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Ο Γυμναστικός θα είναι και την νέα σεζόν στην Β Εθνική κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας και σε όλα τα παιδιά για την επίτευξη του στόχου.
Ήταν μια δύσκολη σεζόν, εμείς είχαμε ένα κακό διάστημα περίπου ενάμιση μήνα, εκεί όπου κάναμε ήττες που μας “κυνηγούσαν” μέχρι και το τέλος, όμως τελικά καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο της παραμονής.

Το “μυστικό” είναι ότι και στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι και με τον κόσμο στο πλευρό μας πετύχαμε την παραμονή. Ίσως να αργήσαμε λίγο να πετύχουμε τον στόχο μας, όμως σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τόσο δυνατές ομάδες και τρομερό ανταγωνισμό δείξαμε χαρακτήρα πάθος και θέληση και το πετύχαμε.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και συγχαρητήρια στις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους τους.”