Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ευχαριστεί !!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Τον Χρήστο Αναγνωστόπουλο

Παρελθόν από την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της ομάδος στην μέχρι τώρα πορεία της, ο λόγος για τον Φαρσαλινό μπασκετμπολίστα και μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδος Χρήστο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος μετά από πέντε συναπτά έτη έλυσε την συνεργασία του με τους μπλε.

Ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα του Γυμναστικού από τις τοπικές κατηγορίες ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του στις Εθνικές κατηγορίες.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση

Αναλυτικά:

«Προτεραιότητα μας ήταν να παραμείνει ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος στην ομάδα μας όντας ένας από τους βασικούς συντελεστές τα τελευταία χρόνια στην πορεία μας.

Παρά τις υπερβάσεις και την επιθυμία μας για συνέχιση της συνεργασίας μας που εκφράστηκαν έμπρακτα τόσο στον αθλητή όσο και στον μάνατζερ του κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Τον ευχαριστούμε για όλα όλα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο».

Τον Γιώργο Λεπενιώτη

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Λεπενιώτη για την προσφορά του και τον άψογο επαγγελματισμό του στην ομάδα την περσινή σεζόν.

Ο «Λέπε» αποτελεί παρελθόν από τα Φάρσαλα και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Τρικάλων με τον οποίο συμφώνησε σε όλα.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Γυμναστικού του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες και ότι καλύτερο τόσο στην καριέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή.

Τον Λαζάρο Χαιρετίδη

H διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Λάζαρο Χαιρετίδη μετά από δυο χρόνια συνεργασίας.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων τον ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο τόσο στην καριέρα του όσο και στην προσωπική του ζωή με υγεία και πολλές επιτυχίες.