Άρθρο όπως εμφανίζεται στην τοπική εφημερίδα “Φαρσαλινός Λόγος”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ.  ( Δημοσιεύτηκε στις 7/9/2010 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 157)

«Να αποκτήσει την θέση που του αρμόζει »

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Είναι η τρίτη βδομάδα προετοιμασίας για τον Γυμναστικό Σύλλογο εν αναμονή του Πρωταθλήματος το οποίο ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου. Στο έμψυχο υλικό του συλλόγου για αυτήν την νέα χρονιά προστέθηκαν

από μεταγραφές  οι : Σδρούγας Γιώργος που αγωνιζόταν την περυσινή χρονιά στο Βελεστίνο, ο Χαλίτσιος Χρήστος καθώς και ένας παλιός Φαρσαλινός παίκτης του Γυμναστικού ο Βασίλης Σοφαδίτης που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική σε ομάδα της Αθήνας. Τα νέα παιδιά που έκαναν την εμφάνιση τους πέρυσι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται  και όλοι ευελπιστούν να υπάρξουν ακόμα περισσότερα νέα παιδιά που θα αγαπήσουν το άθλημα και θα αποτελέσουν την συνέχεια του ιστορικού αυτού αθλητικού ομίλου.

Νέο προπονητή απέκτησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων για την φετινή χρονιά , ένα άνθρωπο που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις: τον Αντωνόπουλο Δημήτρη που πέρασε από τον σύλλογο και σαν παίκτης την περίοδο 1990/91 και ως προπονητής τα έτη 1998 -2000- 2001. Για την νέα χρονιά μας δήλωσε :

 « Στόχος μας είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων να έχει μια αξιοπρόσεκτη πορεία, όλοι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε ο σύλλογος να  αποκτήσει την θέση που του αρμόζει, θα ανεβάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο, θα αγωνιστούνε  μαζί μας νέα παιδιά και στόχος μας είναι να πλαισιώσουν  και άλλοι νεαροί παίκτες την ομάδα ».

 Διοίκηση, παίκτες και προπονητής καλούν τον φίλαθλο κόσμο να είναι και πάλι δίπλα τους ενισχύοντας την προσπάθεια που θα γίνει με την παρουσία και την συμπαράσταση τους.

Ξεκινάμε οι εγγραφές αθλημάτων στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο από 11:00 – 13:00 μ.μ.

 1. Μπάσκετ

 2.  Βόλεϊ κοριτσιών

Πινγκ – Πονγκ

Τένις ενηλίκων